-->

Kampa​njer i vår butik

AGA GAS

AGA är Ystad Järns svetsgas och gasolleverantör. Detillhandahåller dessutom allt inom tillbehör och reservdelar för svetsning.

Arbesko

Arbesko är ett av få företag som kan stoltsera med ”Made in Sweden” på sina produkter då all tillverkning sker i Sverige. Deras höga kvalitè på skor gör att Ystad Järn har dem som sitt huvudmärke vad gäller skyddsskor och sulor.

Arvid Nilsson Sverige

Arvid Nilsson är en av Ystad Järns viktigaste leverantörer då infästning är ett av våra stora slagskepp. Vi säljer även vanlig bult, mutter och bricka med. Alltifrån tum till millimeter och de olika beläggningar som finns.

Bahco

Bahco står för ett brett och starkt sortiment när det kommer till verktyg. De har allt för både industri och bygg. Vi väljer att samarbete med dem då våra kunder kräver hög kvalitè på våra produkter.

Dormer Pramet

Dormers sortiment är kanske inte känt för gemene man, men de som vet vilka dom är vet också att detta är så bra det kan bli när det kommer till skärande. Alltifrån borr, pinnfräs, gängtapp och försänkare finns att tillgå hos dem.

Essve

Den gröna bakgrunden med den vita texten känner nog många som ser byggprogram såsom ”Äntligen Hemma” och ”Bygglov” igen. Essve är otroligt innovativa när det kommer till infästning och har en massa special skruv att tillgå i sitt sortiment. Vi arbetar också mycket med dem när det kommer till fog, akryl och silikon.

Gigant

Arbetsplatsutrustning är ett vitt begrepp. Men tänk dig din arbetsplats i verkstaden, från mattan du står på till lampan som ger dig ljus, från dina lyftlösningar till ditt miljötänk så har Gigant allt det där för dig!

Hultafors

Hultafors (som numera är Hultafors Group) innehåller inte längre bara tumstockar och hammare. Snickers, Wibe stegar och Fein maskiner går under deras flagg numera. Detta ger Ystad Järn en fantastiskt komplett leverantör på allt åt byggaren.

Kärcher

Kärcher är med sin marknadsföring ett företag långt fram i utvecklingen. Ursprungligen från Tyskland med produkter för både privatperson till proffs ger de oss ett komplett sortiment vad gäller deras yrkesområde.

L.Brador

Med sitt nytänkande och idèrikedom har L brador etablerat sig som ett aktat namn i klädbranschen med inriktning på yrkeskläder. Ystad Järn nyttjar även märken som Fristads och Blåkläder, men i o m att L Brador är vår skyddsgrossists huvudmärke är det dessa vi lagerför.

Luna

Luna och Ystad Järns samarbete sträcker sig nästan 3 decennium tillbaks i tiden. Luna är en av Sveriges största verktygsgrossister med nära 80 000 produkter i sitt sortiment. De har egna varumärken såsom Teng Tools, Limit och Luna Green. Vi är stolta att kunna kalla oss samarbetspartner med Luna!

Makita

Makita har kommit att bli en av våra största leverantörer då vi valt att satsa fullt ut på dem vad gäller batteri och elverktyg. De har även satsat väldigt hårt de senaste åren på sitt trädgårdssortiment vilket vi anammat och lagerför en hel del av deras batteriprogram för trädgården.

Napoleon Grill

Napoleon Grill är en av våra färskaste leverantörer och deras grillkoncept framför allt på gasolgrillar är oslagbart. De har grillar för några tusenlappar upp till hela utekök. Från Kanada till Ystad Järn finns dessa grillar att känna och klämma på.

Puma

Puma är ett av våra senaste fabrikat på skyddsskor. Med ett redan välkänt rykte i sportsko branschen har de även etablerat ett aktat rykte på skyddsskor. De har tagit sin designrikedom från sportskor direkt till skyddsskor och marknadsför nu ett oerhört ”skönt” sortiment på yrkesskor.

Skydda

Med ett komplett sortiment för ditt personliga skydd är Skydda vår grossist som har egna varumärken (Zekler, Guide och L Brador), men även andra märken såsom 3M Peltor, Microgaard och Uvex finns lagerhållna hos Skydda. Med dessa i ryggen kan man leverera allt från topp till tå för att du ska känna dig säker på din arbetsplats.

Sievi

Sievi har plockats in som ett komplement till Arbesko, men har slagit så väl ut att modellerna i vår butik har fått utökats. Dessa skyddsskor från vårt grannland Finland har ett helt eget tänk vad gäller både design och kvalitè.

Starta/ Hagmans

Starta förser Ystad Järn med alkylatbensin 2-takt och 4-takt samt andra kemikalier som t ex batterivatten och spolarvätska. Hagmans har en hel del kemikaliska produkter som är specialiserade för diverse yrkeskategorier.

Wibe Stegar

Wibe går under Hultafors Groups flagg och med arbetspallar, stegar och arbetsställningar av yppersta klass finns här inget de inte kan stå till tjänst med för slutkunders begäran.

​Ystad Järn AB  .  Norra Zinkgatan 17, 271 39 Ystad  .  Tel:0411-78520  .  Mobil: 070-57 78 520  .  Fax: 0411-102 47