-->

Stort urval av produkter från Bahco i Ystad

Hos oss på Ystad Järnhandel hittar ni ett stort urval av produkter från Bahco, alltifrån handverktyg till maskintillbehör, från saxar och knivar till borrar och slipmaskiner. Bahco är ett ledande varumärke med fokus på kvalitet och hållbarhet och vi vill att ni som kund ska ha rätt verktyg för att kunna utföra ert jobb smidigt och enkelt.​

Om Bahco

Bahco har sedan 1886 levererat kvalitativa verktyg och allt började med att Göran Fredrik Göransson grundade Högbo Stål och Jernwerks AB 1862. 1886 började Göran använda högkvalitativt stål för att kunna producera det första sågbladet. Därefter har produktuionen av verktygen utvecklats och förbättrats. 1916 bytte företaget namn till Bahco. Bahcos produkter produceras runt om i hela Europa i egna fabriker och säljs sedan till professionella yrkesmän via återförsäljare. Värderingarna är säkerhet, hälsa, kvalitet och etik.

Bahco i Ystad​

Bahco står för ett brett och starkt sortiment när det kommer till verktyg. Vi tillhandahåller allt för både industri och bygg och vi har valt att samarbeta med Bahco då våra kunder kräver hög kvalitet på våra produkter. Är du osäker på Bahcos produkter? Välkommen in till oss i Ystad så hjälper vi dig. Du kan även kontakta oss så vägleder vi dig till rätt produkter!

​Ystad Järn AB  .  Norra Zinkgatan 17, 271 39 Ystad  .  Tel:0411-78520  .  Mobil: 070-57 78 520  .  Fax: 0411-102 47