-->

Kvalitativa elverktyg i Ystad

Hos oss hittar ni hög kvalitet på alla elverktyg i Ystad. Vi har verktyg som passar erfarna och professionella yrkesmän, händiga privatpersoner eller amatörer. Våra elverktyg i Ystad kommer från olika världskända varumärken, som bland annat Makita och Bahco. Med rätt elverktyg blir jobbet enklare och vi har därför noggrant valt ut de bästa elverktygen.

Professionella elverktyg i Ystad

Alla projekt går snabbare och smidigare att utföra om man har rätt verktyg. Genom att utöka verktygsförrådet med kvalitativa elverktyg från oss i Ystad, blir ditt jobb mycket enklare. I vårt breda sortiment hittar ni bland annat slagborrar, slipmaskiner, spikpistoler och mycket av populära varumärken. Inget projekt behöver kännas för jobbigt så länge ni har elverktyg ni kan lita på och resultatet kommer bli ännu bättre. Med elverktyg ni vet fungerar, blir allt dessutom mycket roligare!

Bygg och fixa med våra elverktyg i Ystad

Skillnaden mellan kvalitetsverktyg och de med mindre kvalitet, är hållbarheten. Med en längre livslängd klarar verktygen av större påfrestningar och med tiden blir det lönsamt. Är ni ute efter elverktyg, men är inte helt säker på vad det är ni behöver? Tveka inte på att höra av er till oss. Vi hjälper er att hitta de elverktyg i Ystad som ni behöver eller välkommen in till vår butik. Våra erfarna medarbetare hjälper er!

​Ystad Järn AB  .  Norra Zinkgatan 17, 271 39 Ystad  .  Tel:0411-78520  .  Mobil: 070-57 78 520  .  Fax: 0411-102 47