-->

Populära skyddsskor i Ystad​

Vid riskfulla arbeten är det viktigt att man är rädd om sina fötter. Vi har därför ett brett sortiment av kvalitativa skyddsskor i Ystad för att du ska kunna känna dig trygg under ditt arbete. Som hantverkare arbetar man ofta med tunga och riskfulla saker. Att tappa något tungt på sina fötter eller att trampa på en spik, kan innebära stora förändringar i ens liv. Med våra skyddsskor i Ystad kan du förhindra dessa risker. Skyddsskor kan rädda både tår samt fötter och hos hittar du skyddsskor med tåhätta och spiktrampskydd från kända varumärken som Arbesko, Puma och Sievi.

Skyddsskor i Ystad från Puma

Puma är ett av våra senaste fabrikat på skyddsskor. Puma har redan ett världskänt rykte inom sportsko men nu har de även etablerat ett rykte på skyddsskor. De har tagit sin designrikedom från sportskor direkt till skyddsskor och marknadsför nu ett ”skönt” sortiment.​

Skyddsskor i Ystad från Arbesko

Med tillverkning i Sverige stoltserar Arbesko sina produkter med ”Made in Sweden”. Vi på Ystad Järn har Arbeskos skyddsskor och sulor som ett av våra huvud märken eftersom de satsar på kvalité och hållbarhet!

Skyddsskor i Ystad från Sievi

Som ett komplement till Arbesko har Seive plockats in till vår butik i Ystad. Vårs sortiment har utökats och dessa skyddsskor från Finland har ett helt eget tänk vad gäller både design och kvalité.​

Bekväma skyddsskor i Ystad

Det är viktigt att skyddsskor håller hög kvalitet, är säkra, funktionella och bekväma för att du ska klara av en hel dag med dem på dina fötter. Om du är osäker på vilka skyddsskor som hade passat bäst för ditt jobb? Välkommen in till oss i Ystad eller kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

​Ystad Järn AB  .  Norra Zinkgatan 17, 271 39 Ystad  .  Tel:0411-78520  .  Mobil: 070-57 78 520  .  Fax: 0411-102 47